Vår kompetens och erfarenhet ger kvalitet

Köks- och restaurangmaskiner som håller - Actor AB

Vår ambition är att förse landets näringsidkare med maskinutrustning anpassad efter behov och önskemål 

Söker du en leverantör av helhetslösningar gällande glassmaskiner, mjukglassmaskiner och andra maskiner för kök och restaurang? Vi på Actor AB har lång erfarenhet och erbjuder en hög servicenivå, där du som kund känner dig ihågkommen. Vi är inte billigast - men våra maskiner håller länge och vi har marknadens bästa garantier. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig.

Inom glass och slush är vår målsättning klar: Vi ska helt enkelt vara bäst! Det vill säga erbjuda bäst: Service, funktion, flexibilitet och ekonomi.

Actor AB innehar AAA-märkning, som är den högsta kreditvärderingen.

Vad som utmärker Actor AB


Sedan starten i början av 1990-talet har vi levererat våra maskiner till restauranger, bensinmackar, livsmedelsbutiker, kaféer, bondgårdar och klassiska glassbarer. Vår idé har hela tiden varit att satsa på produkter som håller länge och är driftsnåla med både el och vatten. I längden blir det billigare för kunderna - och det är även en vinning för miljön.

Vilka typer av maskiner erbjuder ni?


Våra populäraste maskiner är mjukglassmaskiner. Vi har även glassmaskiner (skopglass) samt slush och milkshake. Du kan även hitta utrustning för storkök hos oss. För att få mer information om vårt utbud, ta kontakt med oss.

Helhetstänket - trygghet för kunden


Vi anser att den som köper en restaurangmaskin från oss ska få hjälp hela vägen. Detta innebär att installation, igångkörning och utbildning ska ingå i helhetspaketet. Därefter vill vi fortsätta relationen som serviceleverantör. Vi kan dessa maskiner och har ett brett servicenätverk med servicepartners över hela landet. 

Om olyckan är framme och en maskin blir stillastående kan vi snabbt vara ute på plats hos dig. Vi utbildar alltid våra kunder så att de sköter restaurangmaskinerna väl, och på så sätt behövs det sällan service innan fem år har gått.


Går en restaurang maskin att hyra?


Vi har alternativ både för dig som vill köpa eller hyra / leasa våra maskiner. Ta kontakt med oss här så hjälper vi dig. Välkommen till oss på Actor AB!

Nyheter

NA 6468 DUO COMBI

Ring för mer information!

Läs mer

SPM Slushmaskin I-Pro

Vi har varit på mässa i Rimini och blivit uppdaterade med senaste. En av nyheterna var att man kan välja ...

Läs mer

Vill du bli kontaktad?

Actors kompetenta personal står alltid till din tjänst. Fyll i dina uppgifter nedan.