Polar Krush-logotyp där en leende isbjörn med solglasögon håller i en bägare med slush i

Polar Krush — ett vinnande koncept

Polar Krush är ett perfekt helhetskoncept för er som vill sälja kall och god slush, med bra marginaler och utmärkt support. Alla smaker är dessutom sockerfria och istället sötade med stevia. Polar Krush levereras med färre plasttillbehör och bidrar till ett hållbart miljöarbete.

Skrolla ner för att läsa mer, och tveka inte att höra av er på så berättar vi mer!

Get kool with the krush!


Rätt upplägg för er organisation

Vi på Actor AB erbjuder ett brett utbud av fantastiska smaker, komplett med rätt maskiner, alla tillbehör såsom muggar, sugrör och marknadsföringsmaterial. Vi har marknadens bästa support och service på alla typer av slushmaskiner, och hjälper er att skapa ett upplägg som passar er just er verksamhet med lättanvända maskiner och smidiga leveranser.

Utmärkta maskiner med marknadens snabbaste frystider

Med hjälp av FAST FREEZE-maskiner blir frysprocessen snabbare, och ni kan snabbare komma igång med försäljningen. På ungefär 30 minuter är maskinerna redo för försäljning, och håller kylan mycket bra med sina dubbla väggar. Detta ger både en ekonomisk och miljövänlig maskin som producerar produkten snabbare än konkurrenterna till ett lägre pris per såld slush till konsumenten.

Slushmaskin med koppar uppställda med smak av Cool Cola, Blueberry & Raspberry, Tropical Cooler och Chilly Cherry

Helthetskoncept med full service

Hos oss på Actor skräddarsyr vi er Polar Krush-upplevelse precis som ni behöver den. Något vi verkligen gillar med Polar Krush är helhetsupplevelsen — Polar Krush är mycket mer än en slushmaskin, det är ett komplett koncept! Med en mängd olika marknadsföringsmaterial sticker produkten ut på ett mycket bra sätt och fångar ofta blickarna från ung som gammal. Maskinerna är även lättmanövrerade och enkla att byta smak på.

Vi erbjuder dessutom full service och installation, där vi erbjuder full utbildning av maskinens underhåll med en steg-för-steg-guide som också finns i maskinernas manual. Vi har även video user guides som hjälper att hålla maskinen i toppskick.

Polar Krush som hållbart alternativ

Med Polar Krush byter ni också ut mycket plast mot bättre alternativ. Till slushen säljs till exempel pappsugrör istället för plast, bättre för miljön och hållbart!

Uppställd reklam med möjlighet att provsmaka av Polar Krush

Utrustad med unika Remote Kare

Alla Polar Krush-maskiner är utrustade med vårt unika Remote Kare-system, som automatiskt skickar ett meddelande till oss om några förhållanden ändras och maskinen inte fungerar effektivt. Detta gör att vi på Actor kommer kunna kontakta er och hjälpa er snabbt. På detta sätt kan vi förhindra eventuella problem med din maskin och se till att du kan fortsätta servera slushen utan avbrott.

Uppställd reklam med möjlighet att provsmaka av Polar Krush

Många fantastiska smaker

Med naturliga smakämnen och färger är slushen från Polar Krush ett utmärkt val.
De är dessutom sötade med stevia och därmed sockerfria, helt perfekt!

Ring oss på för att höra om hela vår uppsättning smaker.

Bägare med smaken Berryblast av märket Polar KrushBägare med smaken Blue & Raspberry av märket Polar KrushBägare med smaken Cool Cola av märket Polar KrushBägare med smaken Lemon av märket Polar KrushBägare med smaken Lime av märket Polar KrushBägare med smaken Mango av märket Polar KrushBägare med smaken Strawberry av märket Polar Krush

Video user guides

Polar Krush är en mycket lönsam affär

Testa vår kalkylator för att få en uppskattning på hur mycket er försäljning av Polar Krush skulle kunna generera! Priset per slush beror på storleken av muggen, och i kalkylatorn har vi valt en av våra populäraste muggar, på 330 ml.

Kalkylator

Resultat

Marginal per såld glass

69.76%

Försäljning per månad

11 214,00 kr

Total vinst per år exklusive personal– och driftkostnad


92 568,00 kr

Försäljningspris exklusive moms26,79 kr
Marginal i kronor per glass18,69 kr
Marginal i procent per glass69.76%
Försäljning per månad11 214,00 kr
Leasingkostnad per månad3 500,00 kr
Leasingkostnad per år42 000,00 kr
Total vinst per år exklusive
personal– & driftkostnad
92 568,00 kr

Vill du veta mer om Polar Krush

Detta är bara ett smakprov på det fantastiska konceptet Polar Krush! Kontakta oss för att veta hur vi skräddarsyr ett upplägg helt anpassad för er organisation.

Ring oss på så berättar vi mer om alla möjligheter.
Vi ser fram emot att höra från er!